Bu Ay Kâhta Belediyesi Maaş Ödeyemeyecek!

Kâhta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı, Belediye Meclisinin ek bütçe yapmaması nedeniyle bu ay maaş ödeyemeyeceklerini açıkladı.

Bu Ay Kâhta Belediyesi Maaş Ödeyemeyecek!

Kâhta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Belediye Meclisi’nin “ek bütçe yapmaması” nedeniyle üç aydır maaş ödemekte zorlanan Kâhta Belediyesin bu ay maaş ödeyemeyeceğini açıkladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partili Kâhta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı; “Bu yıl Belediye Meclisimiz ek bütçe yapmadığı için harcama yapma yetkimiz yok. Üç aydır maaş ödüyoruz ama risk alarak bu ödemeyi gerçekleştiriyoruz. Maalesef bu ay maaş da ödeyemeyeceğiz” dedi.

Belediye çalışanları ve vatandaşlardan özür dileyen Yusuf Turanlı, şöyle devam etti; “Yatırımlarımıza ve maaş ödemeye devam edebilmemiz için 2024 yılının Ocak ayına kadar beklememiz gerekiyor. Paramız var ama harcama yetkimiz yok. Yılbaşından itibaren yatırımlarımıza ve maaş ödemelerimize devam edeceğiz. Bu nedenle maaş ödeyemeyeceğimiz çalışanlarımızdan ve hizmetimizi kısa süreliğine aksatacağımız vatandaşlarımızdan özür diliyorum.”

HABER: Mehmet Emin Danış

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER