Koşarlar Derneğinin Yeni Başkanı Üzeyir Karagöz

Gerger, Drejan Merkez Koşarlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olagan Kongresinde tek listeyle aday olan Üzeyir Karagöz oy birliği ile Başkan seçildi.

Koşarlar Derneğinin Yeni Başkanı Üzeyir Karagöz

Dernek merkezinde yapılan kongreye  Adıyaman Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Doğan, Adıyamanlı STK Temsilcileri ve Dernek Üyeleri katıldı.


Kongrede bir selamlama konuşması yapan mevcut Başkan Ramazan Yıldırım, Başkanlığı döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak bu dönemde kendisine her zaman destek olan bütün hemşerilerine teşekkür etti.


Tek aday olması nedeniyle açık oylamanın yapıldığı kongrede Üzeyir Karagöz ve ekibi bütün üyelerin güvenini alarak oy birliğiyle seçildi.


Oylama sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Başkan Üzeyir Karagöz, teveccühlerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür ederek Ramazan Yıldırım başta olmak üzere önceki dönemlerde Başkanlık yapmış herkese teşekkür etti.


Daha sonra dilek ve temennilerini belirten konuşmacılar, köyleri ve köylüleri için her zaman Dernek Yönetiminin yanında olduklarını belirtiler.


İkramlar eşliğinde, sohbet havasında yapılan konuşmalarla kongre sona erdi.

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER