Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Adıyaman’ı Karşılıksız Seviyoruz”

Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Adıyaman’a gelerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak Adıyaman’da yüzde 66 oy aldıklarını hatırlatarak teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Adıyaman’ı Karşılıksız Seviyoruz”

Beraberinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ve çok sayıda Bakan’la Adıyaman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Biz Adıyaman’ı hiçbir hesap gütmeden, karşılıksız seviyoruz”dedi.

Konuşmasında 14 Mayıs seçimleri sonrasında depremzedelere yönelik sosyal medyada yayınlanan hakaretlere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede halkına yapılan deprem sonrası çalışmaları devam ettireceklerini ifade ederek; “28 Mayıs, iyi bir fırsattır” diyerek destek istedi.

Depremzedelerin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Yıkılanın yerine daha iyisini, daha dayanıklısını yapacak evi ve düzeni bozulan kardeşlerimizi yuvalarına mutlaka kavuşturacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirene kadar durmadan, dinlenmeden gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi; “Biz işimize bakıyoruz. Biz milletimizin derdine derman olmanın yollarını arıyoruz. Biz ülkemize eser kazandırmanın mücadelesini veriyoruz. Biz insanlarımıza güvenli bir gelecek kurmanın çabası içindeyiz. Milletimiz bizi bir faninin görebileceği her türlü makama getirdi. Şu saatten sonra bizim aziz milletimize daha büyük eser ve hizmetler kazandırmaktan başka ne gayemiz olabilir. Birinci önceliğimiz depremin izlerini silerek şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmaktır. İlk günlerde bazı eksikler olsa da bunları gidererek Adıyaman'ın yaralarını sarmaya başladık. Giden canlarımızı geri getiremesek de diğer kayıpları telafi etmekte kararlıyız. Depremlerde Adıyaman ve diğer illerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER