ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI AŞKIN TÖREN GÖLBAŞI’NDA

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine gelerek depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde şehirlerimiz yeniden ayağa kalkıyor, hayat normale dönüyor” dedi.

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI AŞKIN TÖREN GÖLBAŞI’NDA

Ordu’nun Altınordu ilçesi Belediye Başkanı Aşkın Tören, depremden etkilenen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

Gölbaşı ilçesine depremin hemen sonrası geldiklerini hatırlatan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Bir kez daha kardeş şehrimiz Adıyaman Gölbaşı’ndayız. Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu ile birlikte esnaflarımızla bir araya geldik, Gazi İlkokulundaki öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ziyaret ettik. Kurugeçit Deprem Şehitleri Mezarlığında asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımızı dualarla yâd ettik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ölcülüğünde bölgenin yaralarının sarılmaya devam ettiğini ekleyen Aşkın Tören, şöyle devam etti; Depremin ilk anından bugüne değin 85 milyon tek yürek devlet-millet el-ele bölgeyi ayağa kaldıracak hizmetlerimizi bir an bile durmadan yorulmadan yerine getirmenin gayretinde olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde şehirlerimiz yeniden ayağa kalkıyor, hayat normale dönüyor. Elbette kaybettiğimiz canlarımızın acıları yüreklerimizde yaşayacak. Yaralarımız kabuk bağlamaya, yüzlerde tebessüm çiçekleri açmaya, gönüllerde umutlar fidanlar gibi boy verip yeşermeye başlamış. Bir kez daha şahit olduk ki, burularda sarsılmaz gönül bağlarımız, ömür boyu unutulmayacak dostluklarımız oluşmuş. Kardeşlerimizim Ordululara, Altınordululara teşekkürleri ve selamları var.” (HABER: Mehmet Emin Danış)

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 16:32

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER