SANKO Öğretmen Evi İnşaatı

Adıyaman’da deprem sonrası inşaatına ara verilen SANKO Öğretmenevi yapımında çalışmalar tekrar başladı.

SANKO Öğretmen Evi İnşaatı

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, birçok sektördeki yatırımlarıyla ülkemizde lokomotif görevi görerek Adıyaman ekonomisine de önemli katma değer ve istihdam sağlayan, Anadolu sanayileşmesinin öncülerinden SANKO Holding tarafından Adıyaman şehir merkezindeki Halk Eğitimi Merkezi yerine yapılan modern Öğretmenevi inşaatını inceledi.

Vali Varol, zemin + 6 kat olarak projelendirilen öğretmen evi inşaatını gezerek yatırımın geldiği aşama hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Bu önemli yatırımdan dolayı Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'e, Milli Eğitim Bakanlığına ve Konukoğlu ailesine teşekkür eden Vali Dr. Osman Varol; "Adıyaman’da yaptığı hayır işleri ile vatandaşlarımızın gönlünü ve sevgisini kazanan hayırsever Konukoğlu ailesi tarafından ilimiz merkezde yapılan ve inşaat çalışmalarında büyük aşama kat eden SANKO Öğretmenevi’miz her türlü sosyal donatıya sahip bir şekilde inşa ediliyor. 6 katlı olarak projelendirilen Öğretmenevi’miz fedakâr eğitimcilerimizin ve Adıyamanlı hemşerilerimizin konforlu bir şekilde konaklayabileceği modern bir tesis olacak. Tamamlandığında 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan ve yapımı seri bir şekilde devam eden Öğretmenevi’nin Adıyaman’a ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor bu vesileyle ilimizde toplumsal sorumluluk anlayışıyla gerek istihdam gerekse de böyle yatırımlarla önemli hayırlara vesile olan Konukoğlu'nun ailesinin bütün bireylerine gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER