YAZIKLAR OLSUN SİZE!...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifak ortağı partilerin liderleri acaba seçim sonucu üzerinden deprem bölgesindeki vatamdaşların tercihini bahane ederek yapılan hakaret ve küfürleri görmüyor mu, duymuyor mu?

Hani sizler çağdaş, demokrat ve milletin iradesine saygı duyan bir zihniyetin mensuplarıydınız, hani siz (sizin iddianıza göre) zorba, despot ve acımasız bir tek adam sistemine karşı bir araya gelmiş “kurtarıcı” platformun siyasi merkeziydiniz? Hani siz bize “helalleşme” modelini sunarak herşeye adil, demokrat bir sosyal düzen vaadediyordunuz?

Yalan mıydı?

Yoksa bu iddialarınız hepsi oynadığınız bir tiyatronun repliği miydi? Ya da seçimin sonuçlarını görünce akıl tutulması mı yaşadınız? Kör mü oldunuz, sağırlaştınız mı?

Yoksa bu hakaret ve küfürleri onaylıyor musunuz?

Neden bir açıklama yaparak bu terbiyesiz, kendini kaybetmiş, faşist zihniyetli taraftarlarınıza hadlerini bildirmiyorsunuz?

Ben oyumu size vermedim, Recep Tayyip Erdoğan’a da vermedim, bana göre en uygun isim Sinan Oğan’dı... Küfürleri ve hakaretleri üzerime alınmamın sebebi deprem bölgesinde yaşayan, o yokluk ve çaresizliğin içerisinden çıkmaya çalışan vatandaşlardan biri olmamdır...

Deprem bölgesinde yaşayan ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren insanları siz ne sanıyorsunuz? Size oy vermeye zorunlu olduklarını mı düşünüyorsunuz?

Size oy “vermedim” çünkü aday listenizi tasvip etmedim, Sayın Kılıçdaroğlu’na inandım ama genel olarak Millet İttifakı’nın paydaşlarına, açıklamalarına ve samimiyetlerine inanmadım... Haklı da çıktım. Çünkü, eğer samimi olsaydınız bu seçim sonrası terbiyesizlikleri anında bir açıklama yaparak keser, terbiyesiz taraftarlarınızı sustururdunuz...

Unuttunuz mu, 28 Mayıs’ta 2. Tur var... Size oy vermemiş olan kişileri kucaklamanız ve “14 Mayıs seçiminde bu insanlar bize neden oy vermedi, hatamız neydi” şeklinde bir arayışa gidip onları kazanmanız gerekirken şimdiden havlu mu attınız?

 Size oy vermeyi düşünüyordum ama vermeyeceğim...

Siz de o terbiyesizlerle aynı fikirdeyseniz yazıklar olsun, size olan sempatime ve inancıma... Yazıklar olsun size.

Mehmet Emin Danış

YORUM EKLE