Yakup Taş Park’ı Törenle Açıldı

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yenimahalle’de oluşturulan, eski adıyla Kent Park olarak bilinen 6 Şubat Depreminde vefat eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın adının verildiği park törenle hizmete girdi.

Yakup Taş Park’ı Törenle Açıldı

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin kuzeyinin sosyal yaşama kazandırılması amacıyla oluşturduğu “Yakup Taş Parkı” törenle açıldı.

25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile sosyal alanların bulunduğu, çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşın yararlanacağı parkın açılışına Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan ve Av. Mustafa Alkayış ile Adıyaman İl Jandarma Garnizon Komutanı Albay Hikmet Uz, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran ve çok sayıda STK temsilcisi ile Vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; “Saygıdeğer Yakup Taş ağabeyimizi saygı sevgi ve rahmetle anıyorum. Onun adını verdiğimiz parkımızın açılışını gerçekleştirmek için bugün burada bir araya geldik. Parkımız, vatandaşlarımız için keyifli zaman geçirebilecekleri güzel bir sosyal alan olmaya olanak sağlıyor. İçerisinde her yaştan insanımızın faydalanabileceği alanlarımız mevcut. Adıyaman’ımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” sözlerini dile getirdi.

HABER: Mehmet Emin Danış

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER