METEOROLOJİ'DEN YENİ UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, deprem bölgesinde kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.

METEOROLOJİ'DEN YENİ UYARI!

Deprem bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisini artırarak Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ ile Malatya’nın güneyinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;


“Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cuma) deprem bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ ile Malatya’nın güneyinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi (25.03.2023) günü gece saatlerine kadar devam etmesi beklenen kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, yıldım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” (Adıyaman Doğru Haber Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 15:56

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER