DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA PERSONEL ALINACAK

Dışişleri Bakanlığının merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere toplam 50 personel alınacağı duyuruldu.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA PERSONEL ALINACAK

Dışişleri Bakanlığınca yapılan konuyla ilgili duyuruda kurumun merkez teşkilatında Şoför olarak çalıştırılmak üzere (15), Günlük servis ve temizlik hizmetlerini yerine getirmek üzere (15) ve- Basit bakım hizmetlerinde çalıştırılmak üzere (20) KPSS (B) grubu (KPSSP94) puan sırası esas alınmak suretiyle toplam 50 Sözleşmeli Destek Personeli alınacağı belirtildi.

14 Ağustos 2023 günü başlayacak ve 28 Ağustos 2023 günü saat 18:00’de sona erecek olan başvurularla ilgili genel şartlar Dışişleri Bakanlığının web sayfasında edinilebilecek, duyurudaki en önemli detay ise şöyle;

“Adaylar e-Devlet üzerinde Dışişleri Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanmak suretiyle başvurularını gerçekleştireceklerdir. Adaylar başvuru için gerekli belgeleri başvuru sisteminde belirtilen yerlere yükleyeceklerdir. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacaktır. Bu duyuruda belirtilen esaslara uygun olmayan, posta yolu veya şahsen müracaat şeklinde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Müracaatların sona ermesinden sonra adayın başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır. Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.” (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER