BAYRAM İÇİN TREN SEFERLERİ ARTTIRILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerini karşılamak için hızlı tren ile anahat ve bölgesel trenlerde toplam 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini söyledi. 

BAYRAM İÇİN TREN SEFERLERİ ARTTIRILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı öncesi, ilk ve ortaöğretim okullarında yaz tatilinin başlayacak olması nedeniyle artacak yolcu talebini karşılamak için çeşitli tedbirler alındığını açıkladı.

Bayram ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerini karşılamak için hızlı tren ile anahat ve bölgesel trenlerde toplam 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğinin belirtildiği açıklamada Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul ve Ankara-Sivas arasında toplam 24 ek hızlı tren seferi düzenlendiği bildirildi.

Karşılıklı işleyecek Hızlı Trenlerin kalkış saatleri şöyle: Ankara'dan İstanbul’a 11.50, İstanbul'dan Ankara’ya 17.10, Konya'dan İstanbul’a 10.30, İstanbul'dan Konya’ya 18.05, Ankara’dan Sivas’a 09.40, Sivas’tan Ankara’ya 11.50. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER