TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 2 MADALYA ALDIK

Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan 2 sporcumuz madalyayla döndü.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 2 MADALYA ALDIK

Mardin’de 06-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan sporcularımızdan Büyük Erkekler 69 Kg. Light Contact braşında Seyda Emirhan Doğunç Türkiye 3. sü olurken, Yıldız Bayanlarda 37 Kg. Kick Light braşında Altın Arı Türkiye 3. sü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliğinin (WAKO) desteğiyle Yeni Artuklu Spor Salonu’nda Şampiyonaya 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Şampiyonaya Adıyaman’dan 2 antrenör ve 8 sporcu katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençilk ve Spor Adıyaman İl Müdürü Fikret Keleş; “Hiç bir başarı tesadüf değildir. Bu başarıların arkasında inanç, azim ve disiplinli bir çalışma olduğu sürece başarılar gelmeye devam edecektir. İlimizi başarıyla temsil eden sporcularımızın hepsi ile gurur duyuyoruz. Sizleri yetiştiren antrenörlerimizin gayretleri ve emekleri sayenizde madalya ile taçlanıyor. Sizlerle gurur duyuyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER