Atletico Madrid ve Beşiktaş Depremzedeler İçin Sahada

Atletico de Madrid ile Beşiktaş JK’in "Together for Türkiye - Türkiye için Hep Birlikte" sloganıyla düzenlenen bir etkinlikte, 12 Nisan Çarşamba günü 20.30’da İstanbul Vodafone Park’ta bir dostluk maçı oynayacağı açıklandı.

Atletico Madrid ve Beşiktaş Depremzedeler İçin Sahada

"Together for Türkiye - Türkiye için Hep Birlikte" adıyla ve Doğuş Grubu’nun desteğiyle organize edilen bir dostluk maçında karşılaşacak olan dünyanın köklü futbol kulüplerinden Atletico de Madrid ve Türk futbolunun asırlık çınarı Beşiktaş JK’ın bu maçından elde edilecek gelirlerin bilet, yayın, sponsorluk dahil tüm gelirlerinin deprem bölgesine bağışlanacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili açıklamada, karşılaşma öncesinde özel olarak hazırlanan formalarla sahaya çıkacak olan iki takımın oyuncularının, toplumsal sorumluluk bilincini yansıtarak, futbol camiasının birlik ve beraberlik mesajını tüm dünyaya duyuracakları belirtildi.

Atletico Madrid kulübünün sahibi ve CEO'su Miguel Ángel Gil Marín’in, depremzedelere destek amacıyla Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit F. Şahenk’i aramasıyla başlayan süreçte kararlaştırılan bu karşılaşmaya Türkiye Futbol Federasyonu koordinasyonunda, Beşiktaş'ın ev sahipliği yapacağı; Doğuş Grubu’nun destek verdiği bu özel karşılaşmanın NTV, Star TV, Eurostar, puhutv aracılığıyla canlı yayınlanacağı belirtildi.

Biletler 9 Nisan Pazar 11.00’de www.passo.com.tr adresinde ve İstanbul Vodafone Park bilet gişesinde satışa sunulacak. (Mehmet Emin Danış)

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023, 20:40

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER