Tutdere; “Depremzedelerin İnsani İhtiyaçları Devam Ediyor”

TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, deprem bölgelerindeki vatandaşlarla büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyen hayırsever ve yardımseverlere teşekkür ederken bölgelerindeki yurttaşların insani ihtiyaçlarının devam ettiğini de hatırlattı.

Tutdere; “Depremzedelerin İnsani İhtiyaçları Devam Ediyor”

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, deprem bölgesindeki sorunların çözümü için hayırseverleri yardımlaşma ve dayanışmayı büyütmeye davet etti.

Milletvekili Tutdere; “6 Şubatta yaşadığımız büyük deprem sonrası ülkemizin her tarafında milletimiz, deprem bölgelerindeki mağdur halkımızla büyük bir dayanışma ve yardımlaşma içerisinde oldu. Deprem bölgesinin bir milletvekili olarak buradan hayırsever ve yardımsever tüm yurttaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Deprem bölgelerindeki yurttaşların her türlü insani ihtiyaçlarının devam ettiğinin altını çizerek bölgedeki tüm sorunların çözümü için yurttaşları yardımlaşma ve dayanışmayı büyütmeye davet eden Milletvekili Tutdere; “Aradan uzunca bir süre geçmiş olmasına rağmen Adıyaman da dâhil deprem bölgelerinde yurttaşlarımızın her türlü insani ihtiyaçları devam etmektedir. Başta barınma sorunu olmak üzere bölgedeki tüm sorunların çözümü için bütün yurttaşlarımızı, bütün milletimizi yardımlaşmayı büyütmeye, dayanışmayı büyütmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu. (Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER