MİLLET BAHÇESİ YAKINDA BİTİYOR

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Millet Bahçesinde gelinen son noktayla ilgili incelemelerde bulunup, sorumlulardan bilgi aldı.

MİLLET BAHÇESİ YAKINDA BİTİYOR

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Eğriçay alanında yapımı tamamlanma aşamasında olan Millet Bahçesindeki çalışmaları inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı.

Projenin büyük oranda tamamlandığını söyleyen Başkan Kılınç; "Yakın bir zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Şehrimize nefes aldıracak olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Millet Bahçemizdeki çalışmaları yerinde inceledik. Tamamlanması halinde bölgenin en büyük Millet Bahçesi durumuna gelecek olan. Proje alanı 430 dönüm olan Millet Bahçesi, çevresinde bulunan doğal alanlarla birlikte toplam 600 dönümlük bir alanı kapsayacak ve içerisinde birçok etkinlik alanı yer alacak. Daha Ferah Adıyaman için söz verdiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi. (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Doğan
Mustafa Doğan - 2 yıl Önce

Sayın başkanım millet bahçesinde avm karşısında arsamız da payımız var proje paramız ne zaman yatacak bilgi verirseniz seviniriz saygılarımla..

SIRADAKİ HABER