Kick Boksçu Vekil Eldivenlerini Taktı

Profesyonel Kick Boksçu olan AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, kendisine takdim edilen boks eldivenlerini takarak objektiflere poz verdi.

Kick Boksçu Vekil Eldivenlerini Taktı

Türkiye Kick Boks Federasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan’la beraber AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış’ı TBMM’de ziyaret eden Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Kick Boks eldiveni takdim etti.

Aynı zamanda WAKO Dünya ve Avrupa Kick Boks Federasyonu As Başkanı ve Akdeniz Uluslararası Kick Boks Federasyonu Başkanı olan Salim Kayıcı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz sayın Mustafa Alkayış’ ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nde ziyaret ettik. Sayın Vekilimiz ayrıca lisanslı Kick Boksçudur. Kendisine günün anısına Kick Boks Eldiveni takdim ettik. İlgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ise; “Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve Kick Boks Milli Takım Antrenörü Güneydoğu Bölge Başkanı Haluk Erdoğan bizleri Gazi Meclisimizde ziyaret ettiler. Kıymetli başkanıma ve hocama emekleri ve ziyaretleri vesilesiyle çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER