KÂHTA’YA ZİRAAT FAKÜLTESİ BİNASI YAPILACAK

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kâhta Ziraat Fakültesi binası yatırım programına alındığını açıkladı.

KÂHTA’YA ZİRAAT FAKÜLTESİ BİNASI YAPILACAK

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kâhta Ziraat Fakültesi hizmet binasının 2022 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Fakültenin, Kâhta’nın eğitim alanında çıtasının daha da yükseleceğini belirten Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’ın il ve ilçeleri ile birlikte tarımsal faaliyetlerine çok ciddi katkı vereceğini belirterek;, “Adıyaman Üniversitesi Kahta Tarım Bilimleri Teknolojileri Fakültesi yeni ismi ile Kâhta Ziraat Fakültemizin eğitim/hizmet binası 2022 yılı yatırım programına alındı. Müştemilatları ile birlikte Kâhta Ziraat Fakültemiz yeni hizmet binasının yapılması ile Kâhtamızın eğitim alanında çıtası daha da yükselecek, bilimsel ve teknik araştırmaları ille üniversitemizin altyapısı daha da güçlenecektir. Aynı zamanda tarım şehri olan Adıyaman’ımızın il ve ilçeleri ile birlikte tarımsal faaliyetlerine çok ciddi katkı verecek ve bu alandı önemli projeleri desteklemek sureti ile tarımda yatırım, üretim ve istihdamı teşvik edecektir. İlimize, ilçemize ve üniversitemizi hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, milletvekili arkadaşlarımıza, üniversite rektörlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. (İHA)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER