KÂHTA’YA MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kâhta’ya yapılacak olan 108.429 metrekare genişliğindeki Millet Bahçesi’nin altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde yapılacağını açıkladı.

KÂHTA’YA MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kâhta’ya Millet Bahçesi yapılacağını açıkladı.

Açıklamasında Millet Bahçeleri ve Kahta Prjesi konusunda bilgi veren Ahmet Aydın; “Hükümetimizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlattığı ve devam ettirdiği ‘Millet Bahçesi’ projeleri hız kesmeden devam etmektedir. Yeşilin egemen olduğu bir şehir anlayışı ile hemşerilerimizin doğayla kucaklaşması için bizler de olanca gücümüzle gayret göstermeye devam ediyoruz. Kıyametin kopacağını bilsek bile fidan dikme anlayışıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar hem Türkiye genelinde hem de Adıyaman’ımız da Millet Bahçelerine vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh bizlere ayrıca şevk vermektedir. Bu şevkle çalışmalarımıza devam ederken Kâhta ilçemize de bir Millet Bahçesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Proje alanı 108.429 metrekare olan, Kâhta Millet Bahçesi ile Millet Bahçesi’ne ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde yapılacaktır. Kâhta Millet Bahçesi’nde, millet kıraathanesi, kafe, mescit, büfeler, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor sahaları, peyzaj donatı elemanları, etkinlik alanları, tematik bahçeleri, piknik alanları, bisiklet yolları ile Kâhta’mıza kazandıracağımız muhteşem bir eser olacaktır” dedi.

Milletvekili Aydın, şöyle devam etti; “Tamamlanan Besni Millet Bahçesi, tamamlanma aşamasında olan Adıyaman Millet Bahçesi ile beraber ilimize kazandıracak olduğumuz Kâhta Millet Bahçesi projesiyle Adıyaman’ımızın ve ilçelerimizin çehresi değişmeye ve çok daha yaşanılabilir yeşil alanlarıyla göz doldurmaya devam edecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, milletvekillerimiz, TOKİ Başkanlığı, bürokratlar, teşkilatımız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, Kâhtalı hemşerilerime bu güzel yatırımın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Buradan siz değerli hemşerilerimle yapılacak olan Kâhta Millet Bahçesi’nin projesini paylaşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyorum.” (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER