İYİ PARTİLİ DOĞAN; “AZ KALDI…”

Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer parti yöneticileri gibi halkın arasında olmaya devam eden İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, beraberinde İl ve İlçe Yönetimiyle esnafları ziyaret ederek, sorunları dinlemeye devam ediyor.

İYİ PARTİLİ DOĞAN; “AZ KALDI…”

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, İl ve İlçe Yöenticileri, Gençlik ve Kadın Kollarından oluşan bir heyetle şehir merkezi, ilçe ve köylerdeki halk sohbetlerine devam ediyor. Son olarak, şehir merkezindeki Hastane caddesindeki işyerlerini gezen Kenan Doğan, vatandaşın derdini dinleyip, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını iletti.

Genel Başkanları Meral Akşener’in de ülke genelinde devam ettirdiği halkla iç-içe etkinliklerini aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Kenan Doğan; “Hiç ara vermeden, tüm il ve ilçe yönbeticilerimiz ve partili gönüldaşlarımızla birçok mağaza ve dükkana girip esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz” dedi.

Gittikleri herkesin mevcut iktidardan şikayetçi olduğunu ifade eden Kenan Doğan; “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener Türkiye’nin dört bir yanında esnafımızı dinliyor. Bizler de Adıyaman’da vatandaşımızı çarşıda, pazarda nerede olursa olsun dinliyoruz. Kime dokunsak aynı ses geliyor. Ama ne ses; herkesin dilinde tek cümle, ‘sandık gelsin’ nidası. Esnafımızın durumu içler acısı; bir dokunup bin ah işitiyoruz. Küçük esnafımız gerçekten çok zor durumda. Dükkân kirası, Bağ-Kur ve SGK primleri, vergi ve diğer yükümlülüklerini yerine getiremez duruma gelmiş. Siftah bile yapamayıp kepenk kapatan esnaflar var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ülke yönetiminde nelerin yanlış yapıldığını anlatmak üzere halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk seçimde bu dertlerden kurtulunacağını da ekleyen Kenan Doğan, şöyle devam etti; “Milletimizi koruyup kollayacak, adil, merhametli ve haysiyetli bir Türkiye’yi geleceğe güçlü biçimde taşıyacak devlet aklı ve anlayışını egemen kılmak, vazifemizdir. Umutla, huzurla, refah ve güven içerisinde, ayrışmadan bir arada yaşayabileceğimiz bir memleket, haklı özlemimizdir. Bu amaçla hazırladığımız Mayıs 2022 İletişim Kampanyamızın ana sloganını ‘Az Kaldı’ olarak belirledik. İYİ Parti’nin; kapsayıcı, olumlu, güven veren, içten siyaset dilini ve anlayışınıgerek reklam filmimizle gerekse şarkımızla vurguladık. Sabrı tükenmiş, yorgun düşmüş milletimiz umudunu kesmesin! Milletimizle el ele, kol kola, omuz omuza vererek ulaşacağımız, Güven, huzur ve yepyeni umutlarla uyanacağımız İYİ Parti iktidarına, o güneşli ve kutlu güne az kaldı.” (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER