İYİ PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

İYİ Parti Adıyaman İl ve Merkez İlçe Yöneticileri Gazetemizi ziyaret ederek başları dileklerinde bulundu.

İYİ PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan başkanlığındaki heyette Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hakan Karaaslan ve Parti Yöneticisi Hayrettin Özdemir de hazır bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan; “Bugün partimizin Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi de olan Sayın Mehmet Emin Danış’a ait Adıyaman Doğru Haber Gazetesini ziyaret ettik ve başarılar diledik. İnşallah kurduğu bu iş yerinde rızkı bol olur ve yaptığı işten mutluluk duyar. Böylece de her geçen gün hem işinde, hem siyasi çalışmalarında başarısı ve performansı daha da yükseklere çıkar” dedi.

Konuşmasında son günlerde yaşanan bazı siyasi olaylara da değinen Kenan Doğan; “Son günlerde gerek siyasi partilerin üst yöneticilerine, gerekse basın mensuplarına yapılan saldırılar; gerek demokrasi, gerekse vatandaşın haber alma hakkına doğrudan müdahaledir. Bunun sonucu darbe dönemlerinin o zor günlerini bile aratacak ortamlar yaratacağı ve bundan da aziz milletimizin son derece sıkıntı duyacağı bir gerçektir. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in evine yapılan saldırı sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sayın Genel Başkanına yapılan linç girişimi, saldırısı ve sonrasında dövülen, linç edilmeye kalkılan gazeteciler ve geldiğimiz nokta bugün aynı merkezden yönetilen bir saldırı gibi vatandaşta algı oluşturabilecek. Değişik insanlara aynı andaki saldırı, geldiğimiz noktayı gözlerimizin önüne sermektedir. Bu tür davranışların hiç kimseye faydası olmadığı gibi Türk demokrasisine de hiçbir fayda getirmeyeceği göz önündedir. Sonuç olarak, bu tür saldırıları şiddetle kınıyorum ve parti olarak bu davranışların hep karşısında olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” diye konuştu. (ADH)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER