CHP’li Başkan Erdoğan Heykeli Dikecek

Sosyal medya hesabından “seçim öncesi” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mesaj attığını ve eğer yeniden seçilirse heykelini dikeceğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözünü tutmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan izin istediğini bildirdi.

CHP’li Başkan Erdoğan Heykeli Dikecek

2019 seçimlerinde aday olduğu CHP’den Bolu’ya Belediye Başkanı seçilen ancak Bolu Belediye Meclisi 2022 Mayıs ayı ikinci oturumunda yapılan oylamada el kaldıran AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar’a "Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. El sallamak ayıp oluyor. Ben evli barklı adamım. Öyle şey olmaz" dediği için yargılanan ve aynı nedenle partisi tarafından 1 yıllığına geçici ihraç edilen Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelini dikeceğini açıkladı.

18 Nisan 2023 tarihinde aynı hesabından “Bolu’yu güzelleştirmek için çalışıyoruz, heykelci zihniyet diyorlar. Şeref sözü veriyorum. PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan, FETÖ ile kol kola yürüyen RTE, seçimi 1 kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir RTE heykeli dikeceğim” şeklinde bir paylaşım yaptığını hatırlatan Tanju Özcan; “Recep Tayyip Erdoğan’a seçimden önce bir tweet attım, atmaz olaydım… Laf delikanlının ağzından bir kere çıkar. Fakat mevzuata göre yaşayan birinin heykelinin dikilmesi için kişiden muvafakat alınması lazım. Ben de sözümü tutabilmem için Sayın Cumhurbaşkanı’na mektup yazdım ve kendisinden muvafakat istedim” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER