CHP Aday Adayı Can Korkmaz; "Önceliğim Halk"

CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Hasan Can Korkmaz; "Önceliği halk olan, odağında hizmet olan Adıyaman sevdalısı bir kardeşiniz olarak CHP'den Aday Adayı oldum. Destek ve dualarınızı bekliyorum" dedi.

CHP Aday Adayı Can Korkmaz; "Önceliğim Halk"

Makine Yüksek Mühendisi Hasan Can Korkmaz, CHP'den Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldu.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Makine Yüksek Mühendisi Hasan Can Korkmaz'ın basın açıklaması şöyle:


"14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde gençlerin temsiliyetinin her alanda olması gerektiği gibi millet iradesinin en önemli tecceli etiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizde de çok kıymetli Adıyaman halkımızın tüm sorunlarının çözümü için çiftçimizin, esnafımızın, gençlerin, yaşlıların ve kadınların toplumun her kesiminin temsilcisi olabilmek adına bir asıra sırtını dayamış ulu çınarımız, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Partisi Cumhuriyet Halk Partisinden Aday Adayı olduğumu sizlere bildiriyorum.


Önceliği halk olan, odağında hizmet olan Adıyaman sevdalısı bir kardeşiniz olarak 6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem afeti nedeniyle şehrimiz en ağır tahribatı gören kentlerin başında geldiğinin bilincindeyiz. Yitirdiğimiz tüm canları rahmetle anıyorum tüm halkımıza sabırlar diliyorum.


Bu zorlu sürecin acılarını halkımız ile hep birlikte dayanışma çatısı altında sarıyor tüm halkımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte ortak akıl halinde çalışarak güzel kentimize en iyi hizmeti getirebilmek amacıyla çabalayacağız.


Cumhurbaşkanı Adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde ve liderliğinde halkın iktidarını hep beraber el ele omuz omuza inşa edeceğiz.


Üstat Nazım Hikmet'in dediği gibi;
'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine' hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." (Adıyaman Doğru Haber Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 15:58

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER