AK Parti Başkanı Dağtekin; “Türkiye’ye Hizmeti Aşk Olarak Kabul Ediyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan Türkiye Yüzyılı isimli kampanyanın sunumu nedeniyle gittiği Ankara’dan dönen AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, seçim öncesi çalışma programları konusunda gazetemize bir açıklama yaptı.

AK Parti Başkanı Dağtekin; “Türkiye’ye Hizmeti Aşk Olarak Kabul Ediyoruz”

Türkiye Yüzyılı başlıklı kampanya ile ülke genelindeki çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Mehmet Dağtekin; “AK Parti ailesi olarak, biz hergün, ertesi gün seçim olacakmış gibi bir gayret ve çalışma içerisindeyiz. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’  mottosuyla başlatmış olduğu kampanyamız ve hedef olarak bize gösterilen çalışma metodu aslında parti olarak hep birlikte bir gayret içerisinde olduğumuzun göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sadece Türkiye için değil, dünyadaki ender liderlerden biri olarak çağımızın ‘Türkiye asrı’ olduğunu dedirtecek kadar ender bir lider vasfı taşıdığının göstergesi olan Türkiye Yüzyılı çalışmasının halkımızın tüm kesimlerince yeterince anlaşılması amacıyla çalışmalarımıza hız vermiş bulunuyoruz” dedi.

Yerli otomobil TOGG’un banttan indirilişi konusuna da değinen Mehmet Dağtekin; “Sayın  Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu açıklamasından hemen ertesi günü TOGG’un lansmanını yaptırdığı zaman da biz anlıyoruz ki hamdolsun üç yıl gibi kısa sürede banttan inecek ve Türkiye’nin arabası olacak bir iradeyi ortaya koyuyor. Yine, Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin savaş uçağından tutun da İHA ve SİHA’dan sonraki artık dünya gündemine bütün kendi, milli-yerli varlığını ortaya koyabilecek bir yönetme mantığını yirmi yıldır sürdürüyor ve inşallah bunu sürdürmeye hep birlikte devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye Yüzyılı vizyonunun açıklanmasının hemen ardından illere dönenen yöneticilerin bütün il ve ilçelerdeki teşkilatlarla bir toplantı organize ettiklerini ekleyen Mehmet Dağtekin, şöyle devam etti; “Döner dönmez bütün teşkilatlarımızı bir teşkilat içi eğitimden geçirme çalışması başlattık. Böylece sahada AK Parti’nin gelecek ile ilgili projelerini ve partimizin bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını halka sunma noktasında bir kez daha eğitimden geçmiş olacağız. Adıyaman’ımıza emek verip, bir köşede duran ama gölgesinin ağırlığıyla hepmizi kuşatan insanlarımız var, onları Sayın Abdulhamit Gül ve ardından gelecek olan partimizin MKYK yöneticileri ve Genel Başkan Yardımcılarımızla ziyaret edeceğiz. Ardı ardına durmadan devam edecek projelerimiz var, hepsini uygulayacağız. Mesela TBMM Milli Savunma Komsiyonu Başkanımız, Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’ın açıkladığı, şehir merkezimize yapılacak olan 150 Yataklı Devlet Hastanesinin temelini hep birlikte en kısa sürede atacağız. Hastane Kavşağında devam eden battı-çıktı çalışması gibi daha birçok projemiz var, bu süreç içerisinde, inşallah yıl bitmeden bu projemizi de hizmete sunmanın çalışmasını hızla sürdürüyoruz.”

AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu da ekleyen Mehmet Dağtekin, sözleriniz şöyle tamamladı; “Biz bir partiyiz ama parti olmanın da ötesinde bir hareket olarak başladık, Allah’ın izniyle bir ideali, bir davası olan insanlar olarak Türkiye’mizi dünya için ufuk olan ender ülkelerden biri haline getirecek bir çalışmayı kendimize ilke edinmişiz. Yapacağımız ve yaptığımız bütün çalışmalarımızı günler, haftalar, aylar ve hatta yıllar öncesinden planlamış, programıza uygun olarak ülkemizin kalkınması için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sırasıyla uygulamaktayız. Biz AK Parti misyonunu kendimize bir sevda olarak belirledik, Türkiye’ye hizmeti aşk olarak kabul ediyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER