AK Parti Aday Adayı Ahmet Kaya; "İlimizin İnşaasında Çalışmaya Talibim"

2002 yılında, Eminönü Gençlik Kolları Teşkilatı'nın kuruluşundan beri AK Parti'de çeşitli görevlerde bulunan hemşerimiz Ahmet Kaya, Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldu. Müracaatıyla ilgili basın açıklaması yapan Ahmet Kaya; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı için çalışacak olan Adıyaman ekibinde yer alarak ilimizin yeniden inşaasında hizmetkâr olarak çalışmaya talibim" dedi.

AK Parti Aday Adayı Ahmet Kaya; "İlimizin İnşaasında Çalışmaya Talibim"

Evli ve 1 çocuk babası olup Adıyamanlılar Vakfı Gençlik Kolları, Cankurtaran Spor Kulübü ve Kâhta Narinceliler Derneğinin Yönetim Kurulu Üyelikleri görevinde bulunan Ahmet Kaya'nın basın açıklaması şöyle:

"Sözlerime başlamadan önce Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu depremde en çok zarar alan iller arasında Huzur şehri güzel Adıyamanımız da var. Tekrardan tüm hemşerilerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.


Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı için çalışacak olan Adıyaman ekibinde yer alarak ilimizin yeniden inşaasında hizmetkâr olarak çalışmaya talibim. Bu yolda üstüme düşen bütün yükü kaldırmaya hazır olduğumu bildirmek isterim. Bana destek veren herkese teşekkür ederim, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, inşallah." (Adıyaman Doğru Haber Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 15:57

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER