LÖSEV’DEN HASTALARINA CAN SUYU

LÖSEV, geleneksel olarak her yıl Kurban Bayramı öncesinde Lösemi ve Kanser mücadelesi veren çocukların yanı sıra ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına yönelik ihtiyaçları oranında ‘Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi’ ile can suyu sağlamaya çalışıyor.

LÖSEV’DEN HASTALARINA CAN SUYU

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!” çağrısıyla vekâleten kurban bağışlarını 12 ay boyunca taze et olarak hastalarına ulaştırırken niyet ve bayram bağışlarıyla da lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.

Aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 10 bin ile 20 bin lira arasındaki “Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi” çekleri iletildi. Kampanya sürecinde, LÖSEV’e kayıtlı binlerce aileye “Sağlık-Eğitim Bursu” ve “Aile Destek Bursu” da ihtiyaçları doğrultusunda iletilmeye devam etti.

LÖSEV’in kayıtlı hastalarına destekleri bunlarla sınırlı kalmıyor. LÖSEV, LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Kanser hastası Çocuklar ve refakatçi annelerine bayramlıklar iletiyor, buruk bir bayram sevinci yaşamamaları için hastanelerde hem ziyaret edip bayramlaşıyor hem de hediye ve sürprizleriyle zorlu tedavi sürecinde moral veriyor. Hastalarının evlerinde beyaz eşya ve mobilya ihtiyaçları belirlenerek, söz konusu eksiklikler gideriliyor. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER