PROJESİ OLAN TEK ADAY ADAYI...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ramazan İlyas Öner, iktidar partisinin 153 aday adayından biri...


Mayıs 2023 seçimleri için diğer partilerin de aday adaylarını sayarsak yüzlercesinden biri...


Bu yüzlerce müstakbel Milletvekilinin bir kısmı depremler ve ardından yaşanan sel felaketi dahil günlerdir her türlü zorluk ve sabır imtihanından geçerken politik söylem yapmayı abes kabul ettiklerinden dolayı "şehitler ve yakınlarına hürmeten" suskunlar.. (Allah razı olsun.)


Diğer bir kısmı "sadece kamuoyu ve ilgililerin haberdar olması temennisiyle kısa ve öz açıklama" yaparak sustular... (Allah razı olsun.)


Bir kısmı da çadır çadır gezerek insanların ihtiyaçlarına destek olmak için çırpınmaya "suskun" devam ederken aday adaylığı konusunu gündeme bile getirmiyor... (Allah razı olsun.)


Bir kısmı ise maşallah "halkın bütün derdinin dermanıymış ve seçilirse tüm dertlerimizi bitirecekmiş" şeklinde poz poz fotoğraflarıyla tam gaz kampanya yapıyor... (Allah akıl versin.)


Dr. R. İlyas Öner ise "yaşanan acı günlerin farkında olduğunu belirterek, son günlerde acıyaman olarak anılan ilimizin yeniden toparlanabilmesi için kafa yormuş, politika yapmaksızın eğer seçilirse uygulanmasına vesile olacağı" projelerle "göreve talibim" diyor...


Yani proje sunan tek aday adayı olarak dikkat çekiyor... (Belki proje sunan başka aday adayı da vardır ama ben görmedim, varsa hakkını helâl etsin), proje sunan herkesten Allah razı olsun.


Dr. R. İlyas Öner ve başka (bilmediğim) projesi olanları projelerinden dolayı kutlarım. Seçilirlerse icraatlarını yaparken, seçilmezlerse "bir Adıyamanlı olarak projelerini hayata geçirebilmesi amacıyla" yapacağı tüm çalışmalarına gönüllü destek olacağımı bilmesini isterim.


Mehmet Emin Danış

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat bozkurt
Sedat bozkurt - 1 yıl Önce

Doktor candir insAllah hakettigi yerde olur