KILINÇ; ŞEHRİ KARADAĞ'A TAŞIYALIM

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya tarafından kurulan ve Koordinatörliğünü Gazetemiz Sahibi Mehmet Emin Danış'ın yaptığı youtube üzerinden yayına başlayan "D2 TV"ye konuk olan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman şehir merkezinin kuzeyindeki Karadağ'ı imara açmak istediğini açıkladı.

KILINÇ; ŞEHRİ KARADAĞ'A TAŞIYALIM

Canlı yayınlanan Kulis isimli programda AGC Başkanı Zeki Dişkaya ve Moderatör Hakan Çalışkan'ın sorularını cevaplayan Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, Adıyaman'ın mevcut konumunun verimli tarım arazileri üzerinde olduğunu ve şehrin bu araziler üzerinde gelişmeye devam ettiğini belirterek; "Güzelim toprağımızı betonlaşmadan korumak için şehrin kuzeyindeki Karadağ'ın orman olmayan kısımlarını versinler yapılaşmayı dağa kaydıralım diye düşünüyorum" dedi.

Adıyaman halkının da bu konuda yıllardır bir talebi olduğunu hatırlatan Dr. Süleyman Kılınç, şöyle devam etti; "Belediye Başkanı olarak bu fikri resmi manada dile getirmiş oldum. Bu sayede verimli arazilerimizi betonlaşmadan korumuş olacağız. Karadağ'ın orman olmayan, kayalık yani ağaç yetişmesi mümkün görülmeyen kısımlarını imara açarsak uygun fiyatlı yeni arsalar kazanırız. Vatandaşlarımız da uygun fiyatla sunacağımız, altyapısı hazırlanmış bu arsalara kısa zamanda konutlarını yapacaktır." (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2022, 17:02

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER