Gazetemiz Sahibi Danış, Ünye'de "Deprem Fotoğrafları" Sergisi Açıyor

Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) tarafından Ordu'nun Ünye ilçesinde "Medya'nın Deprem ve Afet Dili Çalıştayı" düzenleniyor. Etkinlikte Adıyamanlı Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Danış'ın objektifinden "deprem fotoğrafları" sergisi de yer alıyor.

Gazetemiz Sahibi Danış, Ünye'de "Deprem Fotoğrafları" Sergisi Açıyor

Genel Başkanlığını Şakir Gürel'in yaptığı Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) tarafından deprem ve afetlerin yaşandığı dönemlerde halkın bilinçlendirilmesinde en önemli görevi üstlenen medya mensuplarının haber, köşe yazısı ve yorumlarında uygulaması gereken ifade ve sunum yöntemi konularında bilgilendirilmesi amacıyla "Medya'nın Deprem ve Afet Dili Çalıştayı" düzenleniyor.

Deprem sonrası Ünye'ye göç eden Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Danış'ın objektifinden "Deprem Fotoğrafları" sergisinin de gerçekleştirileceği Çalıştayın ilk bölümünde Prof. Dr. H. Haluk Selim, Prof. Dr. İbrahim Baz, Dr. Mimar Nihat Şen ve Gazeteci-Yazar Celal Toprak tarafından "Medya'nın Deprem ve Afet Dili" konusunda sunumlar yapılacak.

Ünye gezisi ve "Hamsi Partisi" gibi bazı etkinliklerin ardından gerçekleştirilecek ikinci bölümde ise GENNA Ajans İstanbul Başkanı Marka ve İletişim Uzmanı Selim Tuncer'in sunumu ve "Ünye'ye Değer Katan Gazeteciler" ödülünün ikincisi takdim edilecek.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON) ve Ünye Medya İletişim Derneği (ÜMİD)'in de paydaş olduğu etkinlik 09 Mart 2024, Cumartesi günü konuklarla birlikte kahvaltı ile başlayacak, saat 10:00'da fotoğraf sergisi ve kısa film gösteriminin ardından açılacak ve gün boyu devam edecek.

HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 22:45

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER