DEVLET BABA’YA AÇIK ŞİKAYETİMDİR...

Sosyal medyada basın mensuplarına şikayetini ileten Adıyamanlı bir depremzedenin söyledikleri yüreğimize oturdu. O vatandaşın sorularını biz de soruyoruz; "Bu yemek 8 kişiye yeter mi?"

DEVLET BABA’YA AÇIK ŞİKAYETİMDİR...

Sosyal medyada oldukça dikkat çeken Adıyamanlı bir depremzedenin söylediklerini izleyip de etkilenmemek elde değil.... Önündeki 2 plastik kaptaki iki kepçe yemeği gösteriyor ve soruyor; "Bu yemek 8 kişiye yeter mi?

"Gidip kime şikayet edersen et" diyen saygısız memurlara soruyoruz; "Siz devlet memuru musunuz yoksa sadaka veren bir şahıs mı?... Bu yardımları cebinizden yapıyorsanız teşekkür ederiz ama yapmayın, yok eğer Devlet Baba adına ve Devletimizin imkanlarıyla yapıyorsanız da lütfen Devletimizin sıcak şefkat eline halel getirmeyin! Sizin yaptığınız bu hakaretin seçimde kendilerine oy vermeyenlere beddua edip hakaret edenlerden ne farkı var?"

Unutmayın ki, bölgede yaşamak zorunda kalan bu vatandaşlar sizin lütfen sadaka verdiğiniz insanlar değildir! Tarih boyunca vatandaşını Baba şefkatiyle saran Devletimizin adıyla kimseyi hor görmeye, aşağılamaya hakkınız yoktur... Ne demek "git istediğin yere şikayet et", lütfen insanların gururunu rencide etmeyiniz...

Bu vesileyle yetkililere sesleniyoruz; Elbette çok sayıda sorunla az sayıda personelle mücadele ediyorsunuz ama lütfen bazen tedbil-i kıyafetle gidip personellerinizi denetleyiniz... Devletimizin binbir zorlukla temin ederek bölgeye ulaştırdığı hizmet ve yardımları sizin adınıza vatandaşa iletmekle görevli personeller bazen bu vatandaşa yaptığı gibi haddi aşan cümleler sarfediyorlar... Gerekeni arz ederim.

Mehmet Emin Danış

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER