DANIŞ VE ÇAKIR ORDU'DA BULUŞTU...

Gazetemiz Sahibi Mehmet Emin Danış'ı Ordu'daki işyerinde ziyaret ederek başarılar dileyen Adıyaman Bağımsız Milletvekili Adayı, İş İnsanı Selim Çakır, deprem döneminde Adıyaman ve bölgeye Orduluların gösterdiği ilgiye teşekkür ederek; “Ordu’da yüzlerce depremzede hemşerimize sıcak yuva kurulmuş. Deprem bölgesine gösterdiğiniz ilgiyi unutamayız” dedi.

DANIŞ VE ÇAKIR ORDU'DA BULUŞTU...

Deprem sonrası Ordu’ya gelerek Ordu Tribün Gazetesi’nde Editör olarak göreve başlayan Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Danış’a hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere gelen Adıyaman Bağımsız Milletvekili Adayı Selim Çakır, Gazetemiz çalışanlarına başarılar diledi.

Ordu’da ikamet eden Mehmet Emin Yardımcı’yla beraber Gazetemizi ziyaret eden Selim Çakır; “6 Şubat depremi hem bölgemizde hem de ülkemizde uzun süre etkili olacak olumsuzluklara neden oldu. Bölgemizde 50 binden fazla insan deprem şehidi oldu, yüzbinlerce insan hem fiziksel hem de psikolojik yara aldı. Yarım milyondan fazla konut ve işyeri yıkıldı. Bu depremin ülkemizde oluşturduğu sorunların çözümüne odaklanmamız gerekiyor. Bu nedenle diğer kişisel ve politik basit konularda tartışmayı bırakmamız, hep beraber imkanlarımız dahilinde kalkınma yarışına girmemiz gerekiyor” dedi.

Deprem dönemi ve sonrasında bölgeye yardım için koşan Ordululara teşekkür eden Selim Çakır, şöyle devam etti; “Depremin oluşunun hemen ardından Türkiye’nin ve dünyanın bir çok noktasından bölgemize akın eden yardımseverlerin arasında Ordulu kardeşlerimiz de bulunuyordu. Ordu Valisi sayın Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mehmet Hilmi Güler, ilçe ve beldelerin Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve gönüllüleri takdir edilecek bir yaklaşım sergilediler, halen de desteklerini sürdürüyorlar. Örneğin ilimizin sevilen Gazetecilerinden Mehmet Emin Danış ve ailesine iş imkanı oluşturmuşlar, Ordu’da yüzlerce depremzede hemşerimize sıcak yuva kurulmuş. Deprem bölgesine gösterdiğiniz ilgiyi unutamayız, çok teşekkür ederim.” (HABER: Kübra Çakır / Ordu Tribün Gazetesi)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE