Başkan Fırat'tan Üretici ve Depremzedeye Destek

Adıyaman'ın Samsat İlçesi Belediye Başkanı Halil Fırat, örnek bir davranışla hem üreticilere hem de depremzedelere destek oldu.

Başkan Fırat'tan Üretici ve Depremzedeye Destek

Bu yıl narenciye ürünlerindeki ihracaat fazlası ürünlerin ziyan olacağını belirten Adıyaman'ın Samsat İlçesi Belediye Başkanı Halil Fırat, Çukurovalı üreticilerden aldığı narenciye ürünlerini depremzedelere dağıtarak hem üreticiye hem de depremzedelere destek oldu.


İhracat fazlası narenciye ürünlerini alarak Çukurovalı üreticilere destek olan Başkan Fırat, bu ürünleri Adıyamanlı depremzedelere dağıttı.


Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Fırat; "Bu yıl Çukurova Bölgemizdeki narenciye ürünleri oldukça fazla, ihracat fazlası ürünler ziyan olacaktı. Biz de bu faaliyetimizle onlara destek olmayı hedefledik ve ürünlerini satın alarak ihtiyacı olan Adıyamanlı depremzede kardeşlerimize dağıttık. Bu vesileyle yerel yöneticilerimize sesleniyoruz, piyasada 15-20 liraya satılan ürünleri Çukurova'da oldukça uygun fiyata alarak kendi bölgenizdeki alım gücü düşük vatandaşlara dağıtabilirsiniz. Böylece hem ekonomik açıdan zor durumda olan üreticilere hem de alım gücü yetersiz olan mağdur vatandaşlara destek olabilirsiniz" dedi.


HABER: Mehmet Emin Danış

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER