OY PUSULASI FOTOĞRAFLI OLSUN..

(TAM KAPANMA YAZILARI - 1)

Malumunuz olduğu üzre 17 gün kapalıyız.. Durum böyle olunca da nüfusun büyük çoğunluğunun evde sıkılacaklarını düşünüyorum.

Tabi, her zaman siz "saygıdeğer" ve tabi ki "seçkin" halkımıza bu sıkıntılı günlerde moral desteği vermenin şart olduğuna kanaat getirdim..

(Farkındaydanız yazımdaki bazı kelimeleri eski lügattan seçiyorum, çünkü covid illetinin henüz ulaşamadığı bazı "yaşça kemale ermiş" kıymetli büyüklerimizi de unutmuş değilim.)

Biliyorsunuz "öyle-böyle, geldi-geliyor" derken 2023'e yani seçim dönemine yaklaştık.. Bu yılın son aylarında bizi "çok seven" ve "memleket sevdalısı" aday adayları da pıtırcık çiçeği gibi açacaklardır...

Ben ilk yazımda konuyu 2023 seçimlerine getirmeyi uygun buldum.

Diyorum ki, gelin bir kampanya yapın ki 2023 seçimindeki oy pusulaları fotoğraflı olsun. Tabi eğer (naçizane) "ben" ve benim gibi sizleri düşünmeden yastığa başını bile koymayan "vefakâr ve cefâkar" hizmetkârlarınızın Meclise girmesini istiyorsanız...

Bakın, siz "ısrarla" kampanya yapınca oluşacak kamuoyuna Reisimiz de olumlu bakacaktır.

O zaman görün kardeşinizi, fotoğrafımı görenler sandığı patlatacaktır...

Şimdiki politikacıların esamesi bile okunmayacaktır.

Hatta Mehmet Güzel bile (kıl payı da olsa) barajı geçecektir... (Tabi Mehmet Karakeçili aday olmazsa. Eğer o aday olursa kıran kırana bir çekişme olacaktır.)

Hazır sonuçla ilgili tahminimi yazmışken şunu da ifade edeyim ki "kanka" (bu arada z kuşağına da seslenmiş oldum) başka isimler yazıp aklınızı bulandırmayacağımı da ekleyeyim.

Bu konuda bilmenizi isterim ki, üzülmesin diye adını buradan yazmıyorum ama Abdurrahman Akçal'ı telefonla arayıp "boşuna aday olma barajı geçemezsin" diyeceğim.

Selâm, saygı ve en kalbi dualarımla.

Mehmet Emin Danış

YORUM EKLE