Neyi Tartıştığını Bilmek Gerek

Büyük Harflerle Yazıyorum...

KİMSEYİ AKLAMAYA ÇALIŞMADIM AMA BAZI PİSLİKLER ÜZERİNDEN İSLÂMIN KARALANMASINA DA KARŞIYIM...

SİZLER İKTİDAR-MUHALEFET TARTIŞMASI YAPTIĞINIZI ZANNEDERKEN BİRİLERİ DE BAŞTA DİN OLMAK ÜZERE BÜTÜN DEĞERLERİMİZ ÜZERİNDEN PROJE UYGULUYOR..

NE YANİ, EDEBALILAR, VEYSEL KARANİLER, AKŞEMSETTİNLER, YUNUS EMRELER, HACI BEKTAŞ-I VELİLER VE DAHA YÜZLERCE MÜBAREĞİ BU ŞAKLABANLARLA EŞİT Mİ GÖRÜYORSUNUZ?

BÜTÜN ŞEYHLER, HOCALAR, PİRLERİ SİLİP ATACAK MISINIZ?

SİZİ BİLMEM AMA BİRİLERİNİN BUNU İSTEDİĞİNİ VE BU HEDEFE VARMAK İÇİN HER FIRSATI KULLANDIĞINI BİLİYORUM, GÖRÜYORUM VE SİZE DE "BU KONUDA DİKKATLİ OLUN" DİYORUM..

LÜTFEN BENİ BİR BAŞKA TARAFA İTEKLİYEREK SİYASİ ÇEKİŞMENİZE ALET ETMEYİN..

Neyi tartıştığını bilmek gerek.. Sözü söylemek kolay ama nereye vardığını ve ne anlama geldiğini bilmek gerek..

Elbette ki, birileri "din ticareti yapıyor", elbette ki birileri "dini siyasete alet ediyor" ve elbette ki birileri "bu sahtekâr pisliklerin kandırdığı cahillerden nemalanıyor" bunun gün gibi aşikâr olduğunu görmemek körlüktür... ama bir de bu tür kişilerin varlığını "koz" olarak kullanıp "öcüler gelir" diyerek siyasi rant elde edenlerin de olduğunu görmemiz gerek...

Bu pisliklerin denetimi ve belirli kriterlerle kontrolü amacıyla yasal düzenleme yapılmasını ve yetkisi olduğu halde bu yasal boşluğu doldurmayan iktidarı eleştirmediğimi veya desteklediğimi de nereden çıkardınız?

Önceden fotoğraflanmış ve belgelenmiş karanlık ilişkileri gizleyip, sonradan ortaya çıkarmanın yanlış olduğunu açıkca söyledim ve söylüyorum:

"Madem bu ve bunun gibi pisliklerin gizli projelerin aleti olduğunu biliyorsunuz o halde neden utanç belgesi olmasını bekliyorsunuz" demekle kimi aklamış oluyorum?

Son aylarda görüldüğü gibi, solun temsilcisinin tecavüzüne "solcu" susuyorsa, sağın temsilcisinin tecavüzüne "sağcı" susuyorsa bu vatandaş kime güvenecek?

Benim muhalefetim de görüşüm de olaya ve kişiye ve de döneme göre değil...

Ben;

İster "adalet" deyin, ister "demokrasi" veya başka birşey "önce insan" diyen bir anlayış taşımayan bütün görüşlere muhalefetim..

Sizlerden de bunu bekliyorum.

YORUM EKLE