MUHALEFET ÇILDIRDI...

Ülkemizin teknolojik alanda ve savunma sanayinde büyük başarılar elde eden değerli kardeşim Selçuk Bayraktar ve Baykar AŞ’ye iftira atmak, karalamak, yalan söylemek, tabiri caiz ise düpedüz alçak ve şerefsizliktir.

Aileyi çok yakından tanıyan ve içinde biri olarak; “hak ve adaleti bilen, insanlık boyutu, mütevazi, saygın kişilikleri ile tanınan bu insanlara iftira atmak ülkeye ihanettir” diye düşünüyorum.

Onlar, gerek İHA ve SİHAlarla, gerekse korona virüsle mücadele ederken solunum cihazını paydaşları ile ülkemize kazandıran, adam gibi adamlardır.

Bu aileyi kirli emellerine alet etmek istemek, bu milletin değerlerine ihanettir.

Bu ülkenin çocukları ve gençlerini Avrupa ve Dünya ülkelerine peşkeş çekenlere bent koyan, bu gençlerimizi, T24-T3 teknolojisi ile buluşturan ve büyük kazanımlar kazandıran, bu yiğitlerdir.

Be alçak şerefsizler, bir şey bulamadınız da, bu aileye iftara, çamur atmaya başladınız. Bu halk ve tarih bunu affetmeyecektir.

Bu oyunun ve projelerimizin nereden geldiğini biz çok iyi biliyoruz. FETO ve terör örgütlerinin siyasi uzantılarının ortaklaşa hazırladıkları, bir oyun ve kurgu uygulanmaktadır.

Bu oyununuz da çökecektir, diğer proje ve oyunlarımızın öktüğü gibi..

Güneş balçıkla sıvanmaz. Öğrenemediniz mi?

Gökhan BAYRAM

YORUM EKLE