KEMAL ARDA’NIN YENİ KLİBİ YAYINDA

Adıyaman’ın sevilen sanatçısı Kemal Arda’nın “Mevlam Muhtaç Etmesin “ isimli son albümünün “Elazığın Güzeli” isimli eserinin klibi yayınlandı. Eseri dinlemek için haberimizdeki linki tıklayabilirsiniz.

KEMAL ARDA’NIN YENİ KLİBİ YAYINDA

Adıyaman’ın sevilen sanatçısı Kemal Arda, yeni albümünü piyasaya sundu. Adıyaman Üniversitesi Kampus alanında çekimleri tamamlanan ilk klibi sosyal medyadan yayınlanan Kemal Arda; “Sanat dünyasında Adıyaman’ı temsil etmekten onur duyduğunu” söyledi.

Uzun ve titiz bir çalışmayla tamamlanan “Mevlam Muhtaç Etmesin” isimli albümü hakkında gazetemize konuşan Kemal Arda; “Ayrılalım adlı albümümden uzun bir süre sonra çok emek harcayarak hazırladığımız son albümüm Mevlam Muhtaç Etmesin, KredimVer şirketinin sponsorluğunda çıktı. Bu albümden ilk klibim Elazığın Güzeli isimli eserine çekildi, ikinci ve üçüncü kliplerimizin çekimine hemen başladık, ara vermeden kliplerimizi çıkaracağız inşallah. Albüm Türkiyenin en iyi yönetmeni, sazları ve stüdyosu eşliğinde yapıldı. Klip çekimlerimiz Adıyaman Üniversitesinde yapıldı, sayın Rektörümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bundan sonrası sizler de ve Adıyamanlı hemşerilerimizde, beni yalnız bırakmayacaklarını umut ediyorum” diye konuştu.

Sanatçımız Kemal Arda’ya başarılar dileriz. Klibi izlemek ve dinlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. (ADIYAMAN DOĞRU HABER) KEMAL ARDA ELAZIĞIN GÜZELİ

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adıyaman Mehmet pakır
Adıyaman Mehmet pakır - 2 yıl Önce

Kemal kardeşim dilime yüreğine sağlık çok güzel mükemmel olmuş Allah yolunu açık etsin amin

SIRADAKİ HABER