HARİKASES'TEN YENİ ALBÜM

"Dünyanın Tadı Kaçtı" isimli yeni albümünü piyasaya sunan Adıyamanlı Sanatçı Ibrahim Harikases Gazetemizi ziyaret etti.

HARİKASES'TEN YENİ ALBÜM

Geçtiğimiz günlerde "Dünyanın Tadı Kaçtı" isimli yeni albümünü piyasaya sunan Adıyamanlı sanatçı İbrahim Harikases, Gazetemiz Sahibi Mehmet Emin Danış'ı ziyaret ederek dijital yayıncılıktan sonra basılı gazeteciliğe de adım atması nedeniyle  'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.


İllerin kültürünün gelecek nesillere aktarılması noktasında medyanın önemine değinen İbrahim Harikases; "2000'li yılların başından beri sanat dünyasındayım. Tatlıses TV de dâhil çeşitli basın-yayın kuruluşlarında programlar yapan bir kardeşiniz olarak, aynı zamanda kendime ait Harikases Müzik-Film Prodüksiyon şirketimdeki tecrübelerimle de ilimizdeki sanatsal faaliyetlere katkı vermek isterim. Yayın hayatına istikrarlı bir çizgide devam eden Adıyaman Doğru Haber Gazetesi'ne yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.


Gazetemiz Sahibi Mehmet Emin Danış da; "Adıyaman'ın her açıdan kalkınmasına katkı vermek ve bir vatandaş olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla biz medya sektöründe, sanatçılarımız da kendi alanlarında gayret sarfediyorlar. Adıyaman'ın müziği, halk oyunları, yazılı ve sözlü eserleri, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması, arşivlenmesi ve elbette ki nesiller boyu yaşaması için gönüllüler olarakbel ele çalışacağız. Sanatçımız İbrahim Harikases'e başarılarının devamını dilerim" diye konuştu. (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
YORUMLAR
hůseyin hanol
hůseyin hanol - 2 yıl Önce

tebrik ederim ibrahim beyi ibrahim bey ilk bana geldiğinde adîyamanla ilgili tùm arşivi kendisine verdim

SIRADAKİ HABER