BESTEKÂR AZİZ ÇELİK AYAKTA ALKIŞLANDI

Adıyaman'ın gururu Bestekâr Aziz Çelik, İmaj Medya Magazin tarafından gerçekleştirilen ödül gecesinde ayakta alkışlandı.

BESTEKÂR AZİZ ÇELİK AYAKTA ALKIŞLANDI

İmaj Medya Sanatçı Ödül Töreni İstanbul Büyük Çekmece Fenomen Cafe Restoran'ta düzenlenen programla gerçekleştirildi.


Dünyanın bir çok ülkesinden ve Türkiye'nin bir çok şehirlerinden ses sanatçısı, müzisyen, televizyon-radyo sahipleri ile program yapımcılarının katıldığı ödül töreni, muhteşem bir gece ile gerçekleştirildi.


İbrahim Tatlıses ve Zara gibi bir çok ünlü ses sanatçısının okuduğu türküleriyle ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde adından söz ettiren Adıyaman'ın gururu Bestekâr Aziz Çelik, ödül töreninde büyük ilgi gördü.


Yüzlerce söz yazarı, bestekâr, ses ve saz sanatçısının katıldığı İmaj Medya Magazin tarafından hazırlanan gecede Bestekar Aziz Çelik'in yazdığı, bestelediği "düz dara yar düz dara, oy amman amman burası Adıyaman" gibi çok özel türküler seslendirilirken Bedtekâr Aziz Çelik, katılımcı sanatçılar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.


Program sonrası mikrofonlara kısa bir açıklama yapan Bestekar Aziz Çelik; ''Böyle bir geceyi tertipleyen ve birçok ülkeden gelen bestekar ve söz yazarlarını, ses sanatçılarını, televizyon-radyo programı yapımcılarını ağırlayan İmaj Medya Sahibi Gündüz Şutanrıkulu beye özellikle ve ekibine tüm kalbi duygularımla, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Bu arada Adıyaman'da benimle bu programı takip etmek için gelen başta Üstat Gazeteci-Yazar Kemal Öner hocama ve Jet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ruhi Akan dostuma gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır. Adıyamanlı Ses Sanatçı Faik Hoşses'i de yürekten kutluyorum. Bir kez daha hepinize şükranlarımı sunuyorum" dedi. (ADIYAMAN DOĞRU HABER GAZETESİ)

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 01:01

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER