ALKAYIŞ’IN ROZETİ EŞİNDEN...

14 Mayıs Genel Seçimleri’nde AK Parti Adıyaman Milletvekilliğini kazanan Av. Mustafa Alkayış’ın rozetini eşi Semiha Alkayış taktı. Eşine teşekkür eden Mustafa Alkayış, siyasi hayatı boyunca yaptığı tüm çalışmalarda eşinin büyük desteğini aldığını söyledi.

ALKAYIŞ’IN ROZETİ EŞİNDEN...

Seçimin ardından mazbatasını alıp TBMM’de remi kaydını yaptıran AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Milletvekilliği rozetini eşi Semiha Alkayış’ın ellerinden aldı.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Mustafa Alkayış; “Kendi kaderlerine terk edilmiş ve kendi sorunlarıyla boğulmuş kadınlarımız Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan önderdiliğindeki iktidarımız sürecinde çok ciddi anlamda imkanlar kazandılar. Partimizin uyguladığı politikalarla pozitif ayrımcılık anlamında kadınlarımız öne çıkartıldı. Ben de rozetimi eşimin ellerinden aldım, eşim Semiha hanımın bu jestini hayatın her alanında olduğu gibi kadınlarla ilgili politikalarımızın karşılığında hanımların bir ödülü gibi görüyorum” dedi.

Siyasi hayatı boyunca yaptığı tüm çalışmalarda eşinin büyük desteğini aldığını vurgulayan Mustafa Alkayış, şöyle devam etti; “Başarılı her erkeğin arkasında mutlaka başta eşinin desteği vardır. Ailenin ve dolayısıyla toplumun gelişmesinde kadınların desteği olmadan başarıya gidilmeyeceği bir gerçektir. Semiha hanım da her çalışmamda bana en büyük desteği vermiş, her zaman yanımda durmuştur. En zorlu günlerimizi onun verdiği destekle aştık, kendisine teşekkür ediyorum.”

20 yıldır evli olan Mustafa-Semiha çiftinin 2’si kız 4 çocukları bulunuyor. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER