Adıyaman’ın Özel Öğrencileri Samsun’da

Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde kayıtlı özel gereksinimli bireyler ve aileleri Samsun’a yapılan gezi etkinliğinde gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirdiler.

Adıyaman’ın Özel Öğrencileri Samsun’da

Özel gereksinimli bireylerin sosyal ve toplumsal hayata daha kolay uyum sağlaması amacıyla bir proje uygulayan Adıyaman Belediyesi, kültürel gezi etkinlikleri kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki öğrencilere ve ailelerine yönelik Samsun’a gezi etkinliği düzenledi.

Etkinlikte özel gereksinimli bireyleri tarihi ve kültürel değerlerle buluşturan Adıyaman Belediyesi, engelsiz ulaşım araçlarıyla konforlu bir şekilde seyahat imkânı sağlayıp öğrencilere eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşattı.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; “Engelsiz Yaşam Merkezimize kayıtlı değerli öğrencilerimiz ve aileleri için düzenlediğimiz kültürel gezilerimiz sayesinde öğrencilerimiz keyif alarak öğrenmenin mutluluğunu yaşarken ailelerinin yüzündeki tebessüm de bizleri mutlu ediyor. Özel gereksinimli öğrencilerimize yönelik yaptığımız projeler ile onlara tarihi ve kültürel değerlerimizi öğretmekle beraber sosyal uyum sağlamalarına yardımcı oluyoruz. Bu öğrencilerimizi topluma kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Engelli bireyler ve aileleri ise başta Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

HABER: Mehmet Emin Danış

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER