"HARAPTAR" FİLMİ ADIYAMAN'DA GERÇEK OLDU...

Türkiye 14 Mayıs'ta 28. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gitti.. Seçim sonunda TBMM’ye girmeye hak kazanan bütün Milletvekillerimize başarılar diliyoruz. Ülkemiz için faydalı çalışmalar yapacaklarına inanıyor, istiyor, temenni ediyoruz..

Birçok ilde olduğu gibi depremde büyük darbe alan ilimize hizmet etmek için Adıyaman’da da bağımsız olarak seçimlere giren değerli şahsiyetler oldu. Daha önce yazdığım bir yazıda “keşke Adıyamanımız için bütün siyasi parti ve STK temsilcileri birleşip 5 gönüllü, birikimli, Adıyaman sevdalısı kişiyi TBMM'ye gönderse tarihe geçer” demiştim..

Nihayetinde seçim bitti ve seçilenlere başarılar diledik..

Her seçimden özellikle kaybedenlerin hikayeleri olur.. Adıyaman’da tam da Şener Şen’in HARAPTAR filminin gerçek versiyonu yaşanmış..

Konumuz Adıyaman Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Abdurrahman Bakır;

Yıllardır Adıyamanlı hemşerilerine Ankara'da hizmet eden bir bilim adamı, sayısız Adıyamanlıya yardım etmiş, ameliyatlardan ücret almamış ve çok sevilmiş bir üst düzey rütbeli ve beyin cerrahı, Profesör..

Abdurrahman Bakır hocamız ikna edilerek Adıyaman’da bağımsız Milletvekili adayı yapılmış/olmuş..

Gecesini gündüzüne katarak gezmedigi köy, mezra, mahalle, TV canlı yayınları, radyo programları, dost esnaf ziyaretleri yapmış.. refakat eden, “seninleyiz” diyen kesimler Prof. Dr. Abdurrahman Bakır’a “kesin kazanırsın” telkinleri ile büyük umutlar vermiş.. seçim gecesi sandıklar açıldıkça hayal kırıklığı Prof. Dr. Abdurrahman Bakır hocamızın moralini, dostlarına olan güveni, kendisine yapılan yanlışları (kendisi ihanet diyor) kaybederek sorgusuz sualsiz Ankara’ya dönmüş..

Sayın Prof. Dr. Aburrahman Bakır ile konuştuk; “Keşke görmeseydim, keşke bu yanlış insanlara kanmasaydım.. Vekil seçilmek için 28.-30 bin oy gerekir, ‘hiç merak etme fazla alırız’ diyenlere söyleyecek bir kelime bulamıyorum.. Toplam 3 bin küsur oy aldım.. Benim için oy atanlara yürekten teşekkür ediyorum..” diyor.

Bakır hocamız “en çok kızdığım olay da bir sandıkta 10 oy çıkıyor bana, 50 kişi arıyor benim oyum diyor.. tam da HARAPTAR filmin gerçek versiyonu.. düşündüm Şener Şen’i arayıp analiz yaptırmak istiyorum" diye sitem ediyor...

Keşke herkes söylediği sözü ölçerek, tartarak ve ardında durarak söyleseydi demekten başka yorum yapamıyorum.

Mahmut Arslan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Korkmaz
Mehmet Korkmaz - 11 ay Önce

Abdurrahman hocam çok haklı bir serzenişte bulunmuş verilen kişisel emek ve değerleri parti makarna ekmeğe değişenlerde onur ve özgüven olmaz hiç bir zaman da dürüst davranmazlar

Mirza Koçak
Mirza Koçak - 11 ay Önce

Bence Üzulmesine gerek yok bu seçim çok önemli bir seçim bir Beka meselesi olduğundan halk kendi ittifakının kazanmasını istediğinden bagimsiza oy vermezler bu dönem bagimsiz olarak seçime girmek çok yanlış olmuş ..yoksa başka zaman olmuş olsa yüksek oy alacağını gayet iyi tahmin edebiliyoruz.....bence hiç üzülmesin zamanlama çok hatalı olmuş