YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN 30 AĞUSTOS AÇIKLAMASI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Özcan Bozkurt; "Bu millet tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir millettir" dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN 30 AĞUSTOS AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Özcan Bozkurt 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.


İl Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar ve Merkez İlçe Genel Sekreteri Mahmut Yerli ile beraber D2 televizyonuna bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Özcan Bozkurt şöyle konuştu:


"Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin yıl dönümünde, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikâl eden Gazilerimizi rahmet saygı ve milletle anıyoruz.


Bu millet, tarih boyunca hürriyet ve istiklâl timsali olmuş bir millettir. Bu toprakları hangi şartlarda, nasıl kazandığımızın bilincinde olduğumuz sürece bize her gün Zafer Bayramıdır.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, aziz Şehitlerimizi milletle yâdederiz." (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER