Vali Varol: “Yaraları Hep Birlikte Saracağız”

Adıyaman Afet Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Adıyaman Valisi Osman Varol; “Depremin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.

Vali Varol: “Yaraları Hep Birlikte Saracağız”

Adıyaman’a atanmasının ardından şehirdeki incelemelerini tamamlayan Adıyaman Valisi Osman Varol, ildeki resmi kurum yöneticileriyle “Afet Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirdi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç’un da katıldığı toplantıda bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların istişare edildi.

Adıyaman’da yeni yapılacak konutların inşa süreci başta olmak üzere sahadaki son durum ve devam eden çalışmalarla ilgili kapsamlı bir değerlendirmenin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Osman Varol; “Bu ilin bütün dinamikleri ile birlikte kadim şehrimizi bütün değerleriyle en küçük bir ihmale ve gerilemeye mahal vermeden alt ve üst yapısıyla yeniden ayağa kaldıracağız. Çocuklarımızın geleceğe güvenle bakabileceği şehrimizi ortak bir akılla inşa edeceğimiz bu süreçte her bir kurumumuzun görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli olacaktır” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER