Mehmet Doğan: "Ramazan Bayramı Kutlu Olsun"

Ramazan Bayramı kapsamında bir mesaj yayınlayan Adıyaman Sanayicisi ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan; "Ramazan Bayramı ile içtenliği ve maneviyatı, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiririz" dedi.

Mehmet Doğan: "Ramazan Bayramı Kutlu Olsun"

Adıyaman Sanayicisi ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan, yayınladığı mesajla Müslüman aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Ramazan Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayan Adıyaman Sanayicisi ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan şu ifadelere yer verdi; "Bayramlar sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın en yüce olduğu günlerdir. Ramazan ayı sadece açlık ve susuzlukla değil, aynı zamanda sabır, hoşgörü ve merhametle dolu bir aydır, tutulan oruçlar sadece bedeni değil, ruhu da arındırır ve insanları daha iyi birer birey olmaya teşvik eder. Toplumumuzda birlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlendiği Ramazan’da, yardımlaşma artar ihtiyaç sahiplerine daha fazla destek sunulur ve sevgi dolu bir atmosfer oluşur. Paylaşmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün önemini anladığımız bu ay, insanı ruhen güçlendirirken, toplum içindeki bağları da kuvvetlendirir. Ramazan Bayramı ile içtenliği ve maneviyatı, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiririz."

HABER MERKEZİ

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER