Erdoğan; "Asla Umutsuzluğa Kapılmadık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada; “Devletimizin ve milletimizin tüm imkânlarını deprem bölgemizin yeniden inşası ve depremzedelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için harekete geçirdik” dedi.

Erdoğan; "Asla Umutsuzluğa Kapılmadık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden canlı bağlantı yoluyla katılarak bir konuşma yaptı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, asrın afeti karşısında ne 6 Şubat’ta, ne de o günden bu yana geçen sürede asla umutsuzluğa kapılmadıklarını söyledi.


“Devletimizin ve milletimizin tüm imkânlarını deprem bölgemizin yeniden inşası ve depremzedelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için harekete geçirdik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Farklı zamanlarda deprem bölgesine yaptığımız ziyaretlerle süreci yakından takip ettik. Türkiye gündemini üç ay boyunca meşgul eden seçime rağmen, bizim gözümüz ve kulağımız hep deprem bölgesinde oldu. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkıp hükûmetimizi kurduktan sonra ise çalışmalarımızı daha da hızlandırdık” şeklinde konuştu.


Bugüne kadar yaptıkları altı kabine toplantısının tamamında, ana gündem maddesinin ekonomiyle birlikte hep deprem bölgesi olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Devletimiz, milletimizle sırt sırta vererek depremin izlerini ortadan kaldırıyor. Meydanlarda neyi taahhüt ettiysek, yerine getirmek için canla-başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


HABER: Mehmet Emin Danış

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan ÖZDEMİR
Hasan ÖZDEMİR - 9 ay Önce

Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER