Depremzede Belediye Başkanları Ankara’da

6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya Belediye Başkanları ve beraberindeki heyetle toplantı düzenleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, vatandaşları mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Depremzede Belediye Başkanları Ankara’da

Göreve başlamasının hemen ardından ilk ziyaretini Adıyaman’a yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bepremden etkilenen Belediyelerin Başkanlarıyla toplantı yaptı.

Toplantı konusunda sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Özhaseki; “Deprem bölgesinin ihyası ve imarı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman Belediye Başkanlarımızla ve beraberlerindeki heyetle bir araya gelerek tamamladığımız ve hayata geçireceğimiz projeleri değerlendirdik. Uzman ekiplerimiz bölgede çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyorlar. İnşallah konutlarımızı ve iş yerlerimizi de süratle tamamlayacak, vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: Mehmet Emin Danış)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER