BAŞKAN KILINÇ; 'BU TOPRAKLAR EZELİ VE EBEDİ BİZİMDİR"

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleriyle ilgili bir açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç; "1922'de Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile birlikte Türk Milleti bu toprakların ezeli ve ebedî Türk Milleti'nin olduğunu tescilledi. Dolaysıyla böyle bir ecdadın, böyle bir Milletin evladı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.

BAŞKAN KILINÇ; 'BU TOPRAKLAR EZELİ VE EBEDİ BİZİMDİR"

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine katılan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, D2 televizyonuna konuştu.


Emperyalistlerin gününümüzde bile devletimizin aleyhine faaliyetlerine devam ettigini ifade eden Başkan Süleyman Kılınç, şöyle konuştu:


"Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümünü kutladık. 1071'de Sultan Alparslan bu toprakta bize yurt edindi ve bu topraklar müslümanlaştırıldı.


1922'de Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile birlikte Türk Milleti bu toprakların ezeli ve ebedî Türk Milleti'nin olduğunu tescilledi. Dolaysıyla böyle bir ecdadın, böyle bir Milletin evladı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum.


Diğer emperyalist ülkelerin ne zulümler yaptığını şu an bile görüyoruz ama bu asil Milletin zor zamanda bu insan duruşlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini Kurtuluş savaş zamanında da gösterdiklerini tarihi evraklardan okuyoruz


Dediğim gibi, tekrar tekrar böyle bir milletin evladı olmaktan büyük ve onur duyuyorum. 15 Temmuz'da da bu vardı ve bunu sürekli olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına, tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. İyi ki böyle bir ecdadın evladıyız; tekrar Zafer Bayramı kutlu olsun." (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER