ADIYAMAN’IN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ CİHAT DAĞDEVİREN...

Emniyet müdürlerinin atamalarını içeren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 52 ilin Emniyet Müdürü değişti. Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne atanırken yerine Polis Başmüfettişi Cihat Dağdeviren atandı.

ADIYAMAN’IN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ CİHAT DAĞDEVİREN...

Emniyet müdürlerinin atamalarını içeren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 52 ilin Emniyet Müdürü değişti.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Polis Başmüfettişleri Selami Yıldız ile Caner Tayfur, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı; Polis Başmüfettişi Rüştü Yılmaz ise 1. Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.

52 ilin Emniyet Müdürü değiştirilirken, bu illerden 24'ünün Emniyet Müdürü ile Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Ahmen Şengün ve Resul Holoğlu da Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.

Kararnameye göre Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder,  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Polis Başmüfettişi Cihat Dağdeviren, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

CİHAT DAĞDEVİREN KİMDİR?

İlk, orta ve lise eğitimini memletinde yapan Cihat Dağdeviren, kazandığı Polis Akademisinden başarı derecesyle mezun oldu.

Türkiye'nin farklı bir çok bölgesinde görev yapan Cihat Dağdeviren birçok ilçede de İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yaptı.

Dağdeviren, İstanbul'da İl Emniyet Müdür Yardımcılığının yanında Bakırköye İlçe Emniyet Müdürlüğü de yaptı. Bir dönem Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini de yapan Dağdeviren, Esenler Belediye Başkanı hemşerimiz Mehmet Tevfik Göksu’dan “ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı” plaket de almıştı.

İyi derecede İngilizce bilen Cihat Dağdeviren, son kararname ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Evli olan Dağdeviren, 2 çocuk babasıdır. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2023, 11:55

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER