Özel Çocukların Yaraları Sarılıyor

Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi deprem ve sel felaketlerinden etkilenen özel çocuklara yönelik çalışma başlattı.

Özel Çocukların Yaraları Sarılıyor

“Sosyal Belediyecilik” faaliyetleri kapsamında Adıyaman Belediyesi tarafından ildeki Özel Çocuklar’a yönelik faaliyette bulunan Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağlı deneyimli görevlilerin deprem ve sel felaketi ardından oluşan sorunların çözümüne katkı vermek üzere çalışmalarını sürdürdürüğü açıklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Bünyesinde hizmet verdiği yüzlerce çocuk için kısa sürede toparlanan ve eğitimlerine kaldığı yerden başlayan Merkez çalışanlarını, yeniden eski günlere dönmek için büyük gayret ortaya koyuyor” ifadelerine yer verildi.

Depremin ardından yeniden hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Engelsiz Yaşam Merkezi sorumluları ise depremden en fazla etkilenen kitlelerden bir tanesi olan özel çocukları, içerisinde bulundukları olumsuz durumdan kurtulmalarına vesile olmak için alanında uzman eğitmenlerle daha çok çalışacaklarını dile getirdi. (Adıyaman Doğru Haber Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2023, 14:13

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER