İSTANBUL’DAN ADIYAMAN’A EĞİTİM DESTEĞİ

İstanbul Bostancı Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Aladdin Gündüz, Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu (ÇADAP) işbirliğiyle Adıyaman Merkeze bağlı Zey Köyü Ortaokulu ve Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi’ne kırtasiye ve kitap desteğinde bulundu.

İSTANBUL’DAN ADIYAMAN’A EĞİTİM DESTEĞİ

İstanbul Bostancı Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Müdürü ve ÇADAP Gönüllüsü Aladdin Gündüz , Okul öğrencileri ve Öğretmenleri Çağdaş Adıyamanlılar Derneği ve Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu (ÇADAP) işbirliği ile Adıyaman Merkeze bağlı Zey Köyü Ortaokulunun 85 öğrencisine kırtasiye malzemesi ve kitap hediye ederek Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi kütüphanesine de 1000 Adet kitap bağışın da bulundu.

Eğitime her zaman önem verdiklerini belirten Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Aladdin Gündüz, “Adıyaman’da yaşamasak da bizler memleket sevdalısı eğitimciler olarak doğduğumuz yerlere karşı olan sorumluluklarımızla her zaman eğitime destek veriyoruz. İstanbul Bostancı Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine Doğu’da bir köy okuluna yardım etmek istermisiniz diye sorduğumda herkesin gözleri parladı ve tek ses olarak evet cevabı aldım. Böylece Batıdan, Doğuya memleketimizde kırtasiye ve kitap ihtiyacı olan köy okullarına hep birlikte topladığımız yardımları ulaştırdık. Adıyaman Merkeze bağlı Zey Köyü Ortaokulunun 85 öğrencisine kırtasiye malzemesi ve kitap hediye ederek Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi kütüphanesine de 1000 Adet kitap bağışın da bulunduk.Bu organizasyonda Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu işbirliği ile temin ettiğimiz kitapları ve kırtasiye yardımlarını en kısa zamanda okullarımıza ulaştırmayı başardık. Böylece öğlecilerimiz, doğuda bir okula yardım edip orada eğitim gören çocuklara destek oldukları için büyük bir mutluluk yaşadı. Bizlere maddi ve manevi destek olan tüm öğrencilerimize, velilerine ve ÇADAP ailesine teşekkür ederim” dedi. (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER