"E TWINNING" ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülmekte olan "eTwinning" faaliyetleri kapsamında Adıyaman genelinde etkinlikler ve projeler gerçekleştirilmesi sebebiyle 113 Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile 53 eTwinning Okulu kalite etiketi alan okul yöneticileri ve 75 öğretmene sertifikaları verildi.

"E TWINNING" ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülmekte olan  "eTwinning" faaliyetleri kapsamında Adıyaman'da "Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi" alan öğretmen ve kurum yöneticilerine ödülleri verildi.


Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonunda düzenlenen törene; İl Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, ilçe millî eğitim müdürleri, ARGE ve Özel Büro ekip üyesi öğretmenler, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, eTwinning tanıtım bilgilendirmesi ile devam etti.

Sunumun ardından “eTwinning” ödülü alan öğretmenler ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı birer konuşma yaptı.


Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı; "2020-2021 eğitim öğretim yılı 'eTwinning' ödülü almaya hak kazanmış, öğretmen ve idarecilerimizin heyecanını, mutluluğunu paylaşmak için bir aradayız. Erasmus+ 'eTwinning' programı kapsamında geçtiğimiz yıl ilimizde yürütülmüş olan 1085 projeden; 71 ulusal, 42 Avrupa kalite etiketi olmak üzere 113 tanesi kalite belgesi almaya hak kazanmıştır. Bugün ilimiz geneli 53 okulumuza kalite levhası, 75 öğretmenimize ise başarılı oldukları projelere ait kalite etiketi vereceğiz. Yaptıkları özverili çalışmalarla ilimizin bu başarıyı sağlamasına vesile olan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından, Adıyama'dan 113 Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile 53 eTwinning Okulu kalite etiketi alan okul yöneticileri ve 75 öğretmene sertifikaları İl Müdürü Ramazan Aşcı tarafından verildi.


Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi. (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022, 20:52

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER