DTÜMED'DEN UYARI! GERÇEK DOST KÖTÜLÜĞE DAVET ETMEZ...

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği Adıyaman İl Başkanı Zeynel Küçükkaya, uyuşturucu ce benzeri alışkanlıklara karşı mücadelede herkesin gönüllü olmasını ifade etti.

DTÜMED'DEN UYARI! GERÇEK DOST KÖTÜLÜĞE DAVET ETMEZ...

Toplumun uyuşturucuyla mücadele için birlik olmasının çok önemli olduğunu ve zararlı alışkanlığa neden olanların engellenmesi için herkesi gönüllü üye kabul ettiklerini belirten Dünya Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği (DTÜMED) Adıyaman İl Başkanı Zeynel Küçükkaya, destek talebinde bulunanlara derhal yardım edeceklerini söyledi.


Toplumun desteğiyle uyuşturucuya son vermenin zor olmadığını ve kararlı şekilde hareket edilirse bütün dünyayı uyuşturucudan temizlemenin mümkün olduğunu ekleyen Başkan Küçükkaya; "Uyuşturucuyla mücadele temelinde kurulan derneğimizin bayrağını Adıyaman'ın tüm belde ve ilçelerinde dalgalandıracağız. Uyuşturucu düştüğü ailelerin ocağına incir ağacı dikmekte, uyuşturucu müptelalığından dolayı kimbilir hiç bilmediğimiz yerlerde ne acılar yaşanmakta, bizse o acıları sıfıra indirmek için, hiç bir ailenin ocağına incir ağacı dikilmemesi için var gücümüzle çalışacağız. Müptela olmuş her çocuk bizimdir, onları kazanacağız, el-ele vererek bu illetten toplumu kurtarmaya kararlıyız" dedi.


Uyuşturucunun insanın fiziksel ve zihinsel sağlığına karşı verdiği zararlardadan bahseden Küçükkaya, şöyle devam etti; "Bu tür zararlı alışkanlıkların hepsi de denemek amacıyla tadılmasıyla başlıyor. Lütfen kendisine tatması konusunda öneride bulunanlara karşı da herkes uyanik olmalıdır. Unutmayın ki, gerçek dost kötülüğe davet etmez, sizi kötülüğe çağıranlar dostunuz olamaz." (ADIYAMAN DOĞRU HABER)

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022, 00:20

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER